طرح زوج و فرد تا پایان هفته برقرار است
رئیس مرکز اطلاعرسانی پلیس راهور تهران بزرگ از ابطال معاینه فنی ۴۰۰ خودرو طی دو روز گذشته خبر داد. 
به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علیاصغر شریفی؛ رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ در یک برنامه تلویزیونی اظهار کرد: در این دو روز که به دلیل آلودگی هوا طرح زوج و فرد اجرا شد، تعداد 400 خودرویی که دودزا بوده و معاینه فنی هم داشتهاند، معاینه فنی آنها در محل ابطال شده است.
وی افزود: در روزهای فرد خودروهایی که فقط پلاک فرد دارند و در روزهای زوج فقط خودروهایی که پلاک زوج دارند می توانند در محدوده طرح آلودگی هوا یا همان زوج و فرد سابق تردد کنند.
رئیس مرکز اطلاعرسانی پلیس راهور تهران گفت: همچنین اکثر محورهای شهر تهران برای تردد خودروهای دیزلی به استثنای کامیونتها ممنوع است. شب گذشته هیچ ترددی در خصوص کامیون ها، کمپرسیها و جرثقیلها نداشتیم و این ممنوعیت وجود دارد.
شریفی خاطرنشان کرد: در کل سطح معابر شهر تهران همکاران بنده حضور دارند و به صورت هوشمند با خودروهایی که تاریخ معاینه فنی آنها گذشته برخورد و آنهایی که معاینه فنی دارند ولی خودروی آنها دودزا است در همان محل معاینه فنی آنها را ابطال و برای اخذ مجدد به مراکز معاینه فنی اعزام میکنند.
وی گفت: محدوده طرح کاهش آلودگی هوا همان محدوده طرح زوج و فرد سابق است که از جنوب به شمال از بزرگراه بعثت به سمت شمال، بزرگراه نواب به سمت شرق، بزرگراه چمران به سمت شرق و بزرگراه همت به سمت جنوب و بزرگراه امام علی(ع) به سمت غرب است که تردد در این معابر بر اساس شماره آخر پلاک است./ تسنیم